Fysioterapiapalvelut kokemuksella Ruokolahdelta

Soita ja varaa aika!

Kuntoankkuri Oy tarjoaa fysioterapian palvelut pitkään kokemukseen perustuvalla osaamisella Ruokolahdella. Palvelemme asiakkaita kattavasti kaikkialta Suomesta. Erikoisalaamme ovat OMT-fysioterapia sekä alaraajafysioterapia eli podiatrinen fysioterapia.

Fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoitamiseen

Fysioterapia auttaa ylläpitämään ja hoitamaan terveyttä sekä parantamaan elämänlaatua. Fysioterapian avulla voidaan hoitaa esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja sekä rasitusvammoja. Fysioterapeutti tutkii asiakkaan asentoja ja liikkuvuutta sekä pyrkii löytämään vaivan syyn erilaisten testien ja tutkimusten avulla.


Fysioterapeutti käyttää kiputilojen hoitoon erilaisia menetelmiä ja ohjaa omatoimisten harjoitteiden tekemiseen kotioloissa. Kuntoankkurissa hoidamme asiakkaita erityisesti manuaalisella terapialla sekä tuki- ja liikuntaelimistön akupunktiolla. Työkaluihimme kuuluvat myös lääkinnällinen harjoittelu sekä fysiologisen harjoittelun seuranta ja ohjelmointi.

Erikoisalana OMT-fysioterapia

Kuntoankkuri Oy:n erikoisalaa on OMT eli ortopedinen manuaalinen terapia. OMT on tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen, hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn paneutuva fysioterapian erikoisala. OMT-fysioterapiassa edetään esimerkiksi nivel-, lihas- ja hermokudosongelman määrittelystä manuaaliseen hoitoon, ohjaukseen, tukemiseen ja terapeuttiseen harjoitteluun tilanteen mukaan.


OMT-fysioterapiaan kuuluu yleisesti alaraajaongelmien tutkiminen ja hoitaminen, mutta meillä Kuntoankkurissa on alaraajafysioterapian eli podiatriseen fysioterapian erityisosaamista. Hoidamme monenlaisia jalan kiputiloja ja toimintaongelmia. Tarvittaessa ohjaamme jalan kuormitusta yksilöllisillä AskelAid-tukipohjallisilla.

Kysy lisää

AskelAid-tukipohjalliset

AskelAid-tukipohjallinen on suomalaisten alaraajafysioterapeuttien kehittämä apuväline, jonka avulla voidaan korjata jalan virheasentoja ja toimintamalleja. Pohjalliset valmistetaan aina asiakkaan yksilöllisten mittojen mukaan. Pohjalliset ohjaavat tehokkaasti koko alaraajaa kohti neutraalia asentoa ja toimintaa. Yhdistämme tukipohjallisten käyttöön tehokkaita harjoitteita.

Lue lisää pohjallisista

Hinnasto

Tarjoamme palveluitamme seuraavin hinnoin:

  • ensikäynti 79 €

  • jatkokäynnit 71 €

  • tukipohjalliset (materiaalit ja valmistus) alkaen 269 € (sisältää käyntiveloituksen).